Facebook
SK | EN

Press release

Headlinerom Open Jazz Festu 2011 Maceo Parker

29. 4. 2011, Nové Mesto nad Váhom

Súčasťou sobotného programu a vyvrcholením festivalu Open Jazz Fest bude skvelý, multižánrový Maceo Parker

Maceo Parker je americký funkový, džezovo soulový saxofonista. Známy je najmä spoluprácou s Jamesom Brownom v 60. rokoch. Parker bol Brownovým sólistom v mnohých jeho hitoch a kľúčovým alto, tenor a baritone saxofonistom. Maceo Parker spolupracuje s hviezdnymi hudobnými stálicami naprieč žánrom, ako Prince, De La Soul, Deee-lite, či Red Hot Chili Peppers! Aj to dokazuje, že jeho žánrová pestrosť je nevyspytateľná. Maceo Parker bude hviezdou sobotného programu Open Jazz Festu. Organizátori si od neho sľubujú silný „groove“ . „Veríme, že Zelená voda bude opäť stáť na nohách a zabávať sa“, hovorí Marián Pavlovič riaditeľ festivalu.

Poslednou črepinkou do mozaiky chcú organizátori fanúšikov prekvapiť už budúci týždeň, kedy predstavia kompletný festivalový Line-up.

Festival Open Jazz Fest sa koná už štvrtý rok na brehu jazera Zelená voda pri Novom Meste nad Váhom. Za svoju krátku históriu ho už navštívilo viac ako desať tisíc fanúšikov, čo je podľa organizátorov príjemná bilancia. Tento rok sa festival uskutoční 29. – 30. júla 2010 na nezmenenom mieste.

Do 31. apríla si fanúšikovia jazzu môžu zakúpiť v predpredaji permanentku za zvýhodnenú cenu lístka na úrovni minulého roka 19,90 €. Od 1. mája bude stáť permanentka 21,90 €.

Hlavní reklamní partneri

ŠFRB Modra Nota

Reklamní partneri

Elimer

Generálny Partner

BlueNote

Hlavný mediálny partneri

Radio Slovensko

Špeciálna podpora

FPU

Mediálni partneri

Moja Muzika

Vstupenky

Tootoot BlueNote