Facebook
SK | EN

Press release

Open Jazz Fest Zelená voda 2011 už o dva týždne!

20. 7. 2011, Nové Mesto nad Váhom

Už len necelé dva týždne zostávajú do otvorenia 4. ročníka festivalu OPEN JAZZ FEST 2011, ktorý sa uskutoční 29. – 30. júla od 19:00 na Zelenej vode pri Novom Meste nad Váhom.

Pódium na vode, prírodný amfiteáter priamo vedľa pláže, nasvietená a čeriaca sa hladina v zornom uhle publika – to sú sprievodné atribúty spoludotvárajúce jedinečnú a osobitú atmosféru festivalu.

Je skutočne len málo festivalov, na ktoré môžete zobrať celú rodinu, užívať si cez deň slnka a vodných športov a večer vplávať do ambietnej atmosféry festivalového amfiteátra s dennou kapacitou 1500 divákov, ktorý sa môže tešiť na dva dni hudby s bohatou a rozmanitou dramaturgiou predstavujúcou všetky odtiene jazzu. Od etno - cez jazzrock, melodický jazzpop až po novátorský progresívny jazz. Ohňostroj hudby vyvrcholí vystúpením nekorunovaného kráľa štýlu funky – Maceo Parkera, ktorý sa týmto spôsobom vracia po štyroch rokoch na Slovensko.

Na tohtoročnom Open Jazz Feste vystúpi dovedna 48 účinkujúcich hudobníkov z ôsmich krajín sveta v ôsmich jazzových formáciách…

So zaujímavou pridanou hodnotou prichádzajú organizátori v spolupráci s jedným z partnerov festivalu. Každý držiteľ vstupenky na festival obdrží voucher na jednorazový vstup do kúpeľov /wellness s 20% zľavou, ktorý si môže uplatniť až do konca novembra.

Deti do 12 rokov a ZŤP majú na festival vstup zdarma.

Lístky sa dajú zakúpiť v sieti ticketportal, alebo priamo na mieste.

S prianím príjemného dňa a srdečným pozvaním na štvrtý ročník festivalu, jeho riaditeľ Marián Pavlovič.

Hlavní reklamní partneri

ŠFRB Modra Nota

Reklamní partneri

Elimer

Generálny Partner

BlueNote

Hlavný mediálny partneri

Radio Slovensko

Špeciálna podpora

FPU

Mediálni partneri

Moja Muzika

Vstupenky

Tootoot BlueNote